U12: přípravné utkání s MFK Chrudim!!!!!

21.08.2023 09:05

20.8.2023, PU: SK Sparta Kolín - MFK Chrudim         11:8

3x 30 min.
 
Sestava: Kožíšek, Přibyl, Blecha, Břichnáč, Coubal, Filip, Hošek, Chlumský, Kaleta, Kopecký, Novák, Skořepa, Šitych, Tuláček, Tobiáš.
 
SK Sparta Kolín - MFK Chrudim     1:2 (Blecha)
SK Sparta Kolín - MFK Chrudim     3:3 (Filip, Hošek, Novák)
SK Sparta Kolín - MFK Chrudim     7:3 (Chlumský, Blecha 2x, Šitych 2x, Novák, Krajíček)
 
Začátek byl z naší strany vlažnější, ale již od druhého střídání jsme zlepšili pohyb bez míče a tím si i vyhověli a pomohli do nabídky a kombinace. Soupeře jsme po většinu utkání přehrávali, ten však zdaleka nedal svou kůži zdarma a zlobil hlavně po delších nákopech a rychlých protiútocích. Jeho efektivita byla hlavně v prvních dvou třetinách téměř stoprocentní. Naši kluci hráli pečlivě a vytvořili si velké množství šancí a zakončení, ale brankář Chrudimi nás vychytal. 2x jsme trefili konstrukci a když už jsme překonali i brankáře, stál na brankové čáře obránce. Chyba je ale na naší straně. V koncovce to chce chytré a pohotové řešení.
Chceme více góĺů!!! Nicméně celkově jsme podali velmi dobrý výkon proti kvalitnímu soupeři, kterým Chrudim bezesporu je, takže spokojenost. Za defenzivní činnost a chytrou rozehrávku chválíme Maryho. Na Šíťovi je vidět, že nechyběl ani minutu v přípravě a jeho výkony jsou excelentní. Ale máme třeba radost z aktivní hry Jéni, Tobíka nebo Kikyho. HP