Budeme trénovat dokud to půjde...

11.04.2021 18:24
Dobrý den vážení rodiče, kolegové a kamarádi,
 
jak vidíte, doba je neskutečně turbulentní a naši vrcholní představitelé nás vůbec nešetří. To co se stalo na konci minulého týdne je bezprecedentní amatérismus a diletanství ze strany vlády ČR, resp. ministra zdravotnictví.
 
Do této chvíle jsme se skřípěním zubů mlčeli a dodržovali všechna, mnohdy nelogická, omezení, ale nastal čas použít svůj vlastní rozum a úsudek a dovolit dětem sportovat!
 
Již v pátek 9.4. večer jsem i navzdory názorového veletoče ministra Arenbergera slíbil, že trénovat budeme a slib dodržím.
Spolu s předsedou klubu Mgr. V. Zemanem jsme se rozhodli, že se v našem klubu bude od pondělí 12.4.2021 trénovat a to za podmínek stanovených FAČR z minulého týdne, tzn. maximálně 20ti členná skupina hráčů v sektoru bez roušek. Využití vnitřních prostor (šatny, sprchy) je zakázáno. 
 
Drtivá většina z nás si Covidem-19 prošla, někteří jsou dokonce již očkovaní a děti z prvního stupně základních škol jsou testovány ve školách. Riziko šíření je tedy minimální. Nehledě na to, že se stejně děti živelně a nekontrolovatelně schází na hřištích.
Chtěl bych jen poprosit a doporučit o samotestování hráčů a realizačních týmů starších kategorií a to alespoň 1x týdně.
 
Tréninky všech mládežnických kategorií (U7-U19) SK Sparty Kolín, budou na bázi dobrovolnosti a to jak hlavního trenéra, který sám rozhodne, zda jeho tým bude trénovat, tak i samotných hráčů, resp. jejich zákonných zástupců. Budeme 100% respektovat vaše rozhodnutí! První trénink Fotbalové školičky (U6), proběhne bohužel až začátkem května. Vydržte prosím.....
 
 
 
Ano, "Zoufalí lidé dělají zoufalé věci", víme, že jdeme do rizika, ale vaše (naše) děti nutně potřebují pohyb. Zdravý životní styl, psychická kondice a radost ze hry našich kluků a holek, je pro nás přednější než cokoliv jiného.
 
Moc se na vás těšíme!!!
Držme si palce přátelé, uvidíme co přinese čas ......
 
 
 
 
S pozdravem
Hony Pikner- 725 137 945
Řídící trenér kategorií U6-U15 SK Sparty Kolín, z.s.
Trenér ročníku 2012 (U9) a Fotbalové školičky